maandag 18 juni 2012

Geld besparen op kleding.

Vorige week kwam een artikel online waarin ik vertelde hoe je geld kan besparen op de boodschappen. Vandaag tips hoe je geld kan besparen op kleding!

You can translate this blog on the right sidebar, under the heading ''Translate''.-Zoek op google naar kortingscode’s voor webshops waar je kleding of andere producten kan kopen. Als je iets leuks heb gevonden op internet en je wilt dit gaan bestellen, volg dan gewoon de stappen die zijn aangeven. Op een gegeven moment kom je een kopje Code/Kortingscode etc. tegen. Hier kan je een code invullen, waardoor je korting krijgt op je aankoop. Meestal krijg je deze kortingscode’s als je lid bent van hun nieuwsbrief. Dat is dus optie één, je aanmelden voor een nieuwsbrief. Nou snap ik dat je niet zit te wachten op allerlei spam-mailtjes in je mailbox, dus kan je ook op internet opzoek gaan naar die kortingscode’s. Er bestaan website’s waar namelijk kortingcode’s kan vinden voor webshops. Kortingscode.nl, kortingscode.net en actiepagina.nl zijn hier voorbeelden van. Je zoekt de naam van jouw webshop, en krijgt allerlei code’s. Nu moet je even gaat uitzoeken voor welk soort producten die code’s gelden, en of ze überhaupt nog wel geldig zijn. En dan kan je ze invullen en gebruiken.
- Kijk eerst bij de sale. Op veel website heb je een speciale sale pagina, waarbij tal van afgeprijsde artikelen zijn. Zo kan je toch merkkleding dragen, zonder dat je veel hoeft te betalen.
- Op veel webshops krijg je als je je aanmeld op de nieuwsbrief €5 euro korting. Leuk voor je volgende aankoop! Soms krijg je zelf als je iets besteld hebt een nieuwe kortingscode. Zo kan je altijd met korting bestellen.
- Wacht op de sale (in winkels). Hier kan je heel goedkoop al een jas of schoenen voor volgend jaar kopen. Of gewoon voor nu. Meestal begint de sale op winterkleding rond maart, en de sale op de zomerkleding in oktober.

- Op internet zijn ook tal van (Amerikaanse) outlets te vinden. Hier vind je kleding voor zéér weinig geld. Je moet wel opletten, want het kan ook nep zijn. Als je een website hebt gevonden en je twijfelt of ze geen neppe kleding bezorgt, zoek dan op Google de naam van de webshop + reliable (Engels voor betrouwbaar. Als je in het Engels zoekt, heb je meer kans om een goed antwoord te vinden. Zeker als de outlet een Amerikaanse of Engelse site is!) en bekijk de ervaringen van andere mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten