vrijdag 21 september 2012

Terug van weggeweest!

Een nieuwe naam. Een nieuwe layout. Gister weer sinds lange tijd een artikel. Ja, ik ben er weer! Terug van weggeweest!

Ik zal even kort vertellen waarom ik de laatste tijd niet meer heb geblogd. Er waren wat vervelende familiesituatie's (overlijden) waar ik lange tijd erg verdrietig om was. Me gedachten waren niet echt gericht aan mijn blog, maar ik voelde me toch verplicht artikelen te schrijven. Ik begon mijn blog niet meer als een hobby te zien, maar als ''iets wat ik móét doen''...

Toch jeuken mijn handen weer om te gaan schrijven! Ik heb al heel wat nieuwe ideeëtjes en tips voor jullie, dus blijf de komende tijd m'n blog volgen! Vroeger postte ik altijd élke dag een artikel, ik ga dit nu niet meer doen. Ik ga zo veel mogelijk artikelen plaatsen, dus je kan geregeld ook elke dag een nieuw artikel verwachten. Maar ik wil er niet aan vast zitten, bloggen is mijn hobby en doe wanneer ik er zin in heb.

Oja, over de nieuwe naam. Ik vond mijn oude naam (Your Life with Style) een beetje kinderachtig geworden. Daarom ben ik nu naar Lifestyle Weblog overgestapt!

Veel leesplezier!

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er weer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa echt leuk dat je er weer bent !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben al een tijdje niet meer op je blog geweest, kom ik vandaag is er gelijk weer een artikel :). Heb je artikelen wel gemist! Heel goed trouwens dat je niet meer op zeker elke dag gaat bloggen, je moet niet ergens aan vast zitten! Ik ga je blog zeker volgen de komende tijd!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gecondoleerd en ik ga je blog de komende tijd weer volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Je lay-out ziet er ook goed uit, wat ik alleen jammer vind is dat er geen 'Home' knop zit... Verder super leuk dat je weer gaat bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Claudia, ja het klopt dat er geen home-button is. Ik wil er graag een toevoegen en ik zit nog een beetje te experimenteren waar en hoe... Je kan ook op het logo klikken als je terug naar het home-menu wilt!

   Verwijderen
  2. Er is nu een menu links met oa een home knop

   Verwijderen
 6. Ik ben nieuw hier, maar je heb al leuke artikelen op je blog staan!

  BeantwoordenVerwijderen