vrijdag 21 september 2012

Terug van weggeweest!

Een nieuwe naam. Een nieuwe layout. Gister weer sinds lange tijd een artikel. Ja, ik ben er weer! Terug van weggeweest!

Ik zal even kort vertellen waarom ik de laatste tijd niet meer heb geblogd. Er waren wat vervelende familiesituatie's (overlijden) waar ik lange tijd erg verdrietig om was. Me gedachten waren niet echt gericht aan mijn blog, maar ik voelde me toch verplicht artikelen te schrijven. Ik begon mijn blog niet meer als een hobby te zien, maar als ''iets wat ik móét doen''...

Toch jeuken mijn handen weer om te gaan schrijven! Ik heb al heel wat nieuwe ideeëtjes en tips voor jullie, dus blijf de komende tijd m'n blog volgen! Vroeger postte ik altijd élke dag een artikel, ik ga dit nu niet meer doen. Ik ga zo veel mogelijk artikelen plaatsen, dus je kan geregeld ook elke dag een nieuw artikel verwachten. Maar ik wil er niet aan vast zitten, bloggen is mijn hobby en doe wanneer ik er zin in heb.

Oja, over de nieuwe naam. Ik vond mijn oude naam (Your Life with Style) een beetje kinderachtig geworden. Daarom ben ik nu naar Lifestyle Weblog overgestapt!

Veel leesplezier!

9 opmerkingen:

  1. Leuk dat je er weer bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaaa echt leuk dat je er weer bent !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben al een tijdje niet meer op je blog geweest, kom ik vandaag is er gelijk weer een artikel :). Heb je artikelen wel gemist! Heel goed trouwens dat je niet meer op zeker elke dag gaat bloggen, je moet niet ergens aan vast zitten! Ik ga je blog zeker volgen de komende tijd!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog gecondoleerd en ik ga je blog de komende tijd weer volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Je lay-out ziet er ook goed uit, wat ik alleen jammer vind is dat er geen 'Home' knop zit... Verder super leuk dat je weer gaat bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Claudia, ja het klopt dat er geen home-button is. Ik wil er graag een toevoegen en ik zit nog een beetje te experimenteren waar en hoe... Je kan ook op het logo klikken als je terug naar het home-menu wilt!

      Verwijderen
    2. Er is nu een menu links met oa een home knop

      Verwijderen
  6. Ik ben nieuw hier, maar je heb al leuke artikelen op je blog staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ongeacht of u dagelijks orale of toekomstige injecteerbare opslagbehandelingen krijgt, ze vereisen medische onderhoudsbezoeken voor medicamenteuze behandeling en veiligheid en responsmonitoring. Als patiënten vroeg genoeg worden behandeld, is de levensverwachting bijna normaal zolang de succesvolle behandeling doorgaat voordat te veel schade aan het immuunsysteem optreedt. Wanneer patiënten echter stoppen met de behandeling, keert het virus terug naar hogere niveaus bij de meeste patiënten, soms geassocieerd met ernstige ziekten, omdat ik er doorheen ben gegaan en zelfs het risico op overlijden verhoogd. Het doel van orum treatment aci gaat door, maar ik denk dat mijn regering miljoenen ARV-medicijnen heeft gemaakt in plaats van een remedie te vinden. voor voortdurende therapie en monitoring. ARV alleen kan hiv niet behandelen, omdat het een zeer langdurige CD4-geheugencel is tussen geïnfecteerde cellen en mogelijk andere cellen die werken als lange termijn reservoirs. HIV kan in deze cellen worden verborgen zonder te worden ontdekt door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom, zelfs als ART de volgende infectierondes van de cellen volledig blokkeert, gaan geïnfecteerde reservoirs door voordat de behandeling wordt gestart en het HIV-virus uit deze reservoirs keert terug als de behandeling wordt gestopt. Behandeling met Ebilir "kan een remedie voor vernietiging betekenen, wat betekent dat HIV in reservoircellen kan blijven maar tot hoge niveaus is verrijkt, kan worden voorkomen na stopzetting van de behandeling, waarbij een reservoirvirus of een functionele HIV-behandeling volledig wordt geëlimineerd. Is van mening dat de ziekte van Parkinson een hoop is voor mensen die lijden aan schizofrenie, kanker, scoliose, fibromyalgie, fluor-toxiciteit
    Syndroom Fibrodysplasia Ossificans Progressiva.Fatal Familial Insomnia Factor V Leiden Mutation, Epilepsy Dupuytren's Disease, Desmoplastic small-round cell tumor Diabetes, coeliakie, Creutzfeldt-Jakob-ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, cerebrale amidis. Ziekte van Alzheimer, Adrenocortical carcinoma. Alma, allergische ziekten. HIV-Aids, herpes, inflammatoire darmaandoeningen, COPD, diabetes, hepatitis, Tasha en ik hebben online gelezen hoe Tara behandeld moest worden, dus ik sprak met hem via drituaherbalcenter@gmail.com. whatsapps +2348149277967 Ik geloof dat het twee weken lang gemakkelijk was om kruidengeneesmiddelen te drinken en ik dacht dat Dr. Itua niet geweldig was. Jawel! Ik dank hem heel erg, dus ik zal je laten weten of je lijdt aan een ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen